• Good prices
  • 24/7 Support
  • Safe and smooth
  • Free shipping from $150
  • Discounts
  • 100% Privacy
Sverige Telefon

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma: kr 0

0 gjenstander
kr 0.00

Köp Tadalista

 
Tadalista

Tadalista är en generisk version av det populära amerikanska läkemedlet Cialis. Båda läkemedlen har en liknande grund – den aktiva ingrediensen Tadalafil. Som ger en aktiv fyllning av blodmassa till penisen, vilket eliminerar erektil dysfunktion. Redan efter en enda användning återställer den mannens sexuella förmåga. Läkemedlet ger en ökad och stabil erektion, längre samlag, full tillfredsställelse hos båda parter. Generiska läkemedel är nästan likadana av det grundläggande läkemedlet, men är mycket billigare.

 

Tadalista 20mg

Produkt Dosering Antal + Bonus Pris Beställ nu
Tadalista 20mg 10 tabletter kr634 kr604 Köp just nu
Tadalista 20mg 20 + 4 tabletter kr1053 kr1002 Köp just nu
Tadalista 20mg 30 + 6 tabletter kr1460 kr1390 Köp just nu
Tadalista 20mg 60 + 8 tabletter kr2625 kr2500 Köp just nu
Tadalista 20mg 90 + 10 tabletter kr3580 kr3410 Köp just nu
Tadalista 20mg 120 + 16 tabletter kr4355 kr4148 Köp just nu
Tadalista 20mg 180 + 20 tabletter kr5945 kr5662 Köp just nu
Tadalista 20mg 270 + 30 tabletter kr7539 kr7180 Köp just nu

Köp Tadalista på vårt online apotek

Tadalista har fått stor popularitet i många länder. Det kan köpas på vanliga apotek och specialapotek, men är oftast receptbelagt. Vårt online apotek gör att män slipper besöka en läkare. Du kan köpa produkten utan recept, i valfri mängd och med leverans till den angivna adressen. När du köper från oss garanteras produktens äkthet och höga kvalitet samt att beställningar är anonymt. Under året har vi olika kampanjer där du kan köpa ett läkemedel till ett rabatterat pris. Det finns möjligheter att få gåvor, rabatter och bonusar.

Produktens egenskaper

Tadalista är avsett för behandling av erektil dysfunktion hos män. Det hjälper vid otillräcklig erektion eller avsaknad erektion. Den främsta orsaken till sådana dysfunktioner är otillräckligt blodflöde till penisen på grund av överdriven aktivitet av FDE-5-enzymet. Läkemedlet innehåller Tadalafil i en mängd av 20 mg, vilket anses vara en effektiv hämmare av nämnda enzymer. Vid naturlig sexuell stimulering blockerar den aktiva substansen FDE och ökar nivån av Cykliskt Guanosinmonofosfat. Det senare ökar i sin tur blodflödet. Penisens hålrum fylls med blod, vilket ger en full erektion och en ökning av penisstorleken.

Tadalista börjar verka 25-30 minuter efter intag och varar i minst 36 timmar. Under denna period påskyndas återhämtningen av sexuell energi efter samlag, vilket gör det möjligt att utföra samlag om och om igen. Det är viktigt att tänka på att läkemedlet för sig inte kan ge sexuell upphetsning, vilket de naturliga stimulantia måste göras. Det påskyndar och förbättrar erektionen av penisen. Detta kan betraktas som ett plus för generiska läkemedel, eftersom spontan utlösning inte är möjlig.

Det finns ett antal fördelar med Tadalista som bör framhållas:

  • God tolerans i alla åldrar;
  • Långvariga åtgärder;
  • Ökad effektivitet för att eliminera erektil dysfunktion;
  • Förbättrar mannens psykologiska tillstånd, vilket har en positiv effekt på hans allmänna tillstånd och hälsa i allmänhet.

Läkemedlet säljs som tabletter. Innehållet av den aktiva substansen är 20 mg. Det generiska läkemedlet innehåller också tillsatser som förstärker effekten av Tadalafil. En standardförpackning innehåller 10 tabletter.

Användning av Tadalista

Indikation för användning av Tadalista är otillräcklig manlig potens och erektil dysfunktion av olika typer, oavsett etiologin för störningarna. Det tas oralt 20-30 minuter före det förväntade samlaget. Du kan garanterat räkna med att den fungerar i 32-36 timmar. Vid allvarlig fysisk eller psykisk utmattning, liksom efter alkoholkonsumtion, kan tiden för insättande av verkan och varaktigheten variera.

Den vanliga singeldosen är 20 mg (1 kapsel). Det bör tas högst en gång om dagen. En ökning av det dagliga intaget ökar inte effektiviteten, men kan ge negativa effekter. Det är möjligt att ta läkemedlet en gång om dagen, periodiskt och dagligen. Kanske en behandling av kronisk sexuell patologi på recept. Efter en behandling kvarstår effekten i mer än ett år.

Tadalista utan recept

Moderna läkemedel för män och deras generika kännetecknas av ökad säkerhet, men de kan också orsaka biverkningar i vissa fall. Med detta i åtanke är det lämpligt att inleda behandlingen efter att ha rådfrågat en läkare. Vanliga och specialiserade apotek tar hänsyn till denna åsikt och säljer läkemedel på recept. Detta tillvägagångssätt är inte bekvämt för många män. Du slösar tid, och läkare föredrar att avråda från sådana droger och har inte bråttom att skriva ut ett recept. Dessutom vill männen helt enkelt inte berätta om sin hjälplöshet.

Vårt online apotek säljer läkemedlet utan recept. På så sätt kan du göra en online beställning utan att lämna ditt hem och hålla dig inkognito. Vi levererar produkten till den angivna adressen vid rätt tidpunkt. Vi hävdar dock att den vanliga dosen på 20 mg per dag anses vara säker. I detta fall är det inte nödvändigt att konsultera en läkare. Om det finns en önskan att öka dosen, liksom vid förekomst av sjukdomar, är det nödvändigt att besöka en specialist.

Biverkningar

Varje människokropp har en specifik individualitet, inklusive överkänslighet mot de läkemedel som används. Trots den erkända säkerheten kan Tadalista orsaka biverkningar i sällsynta fall. De vanligaste symtomen är huvudvärk och yrsel, muskelvärk, halsbränna, nästäppa, illamående, tillfällig synnedsättning och svaghet. Vanligtvis orsakar sådana manifestationer inga allvarliga besvär och försvinner snabbt av sig själva.

Risken för allvarliga konsekvenser finns vid förekomst av vissa patologier. Läkemedlet är kontraindicerat vid allergier mot någon komponent i kompositionen, sjukdomar i det kardiovaskulära och respiratoriska systemet, blod, njurar och lever, hypotoni, angina pectoris, hjärt- och njursvikt, glaukom. Läkemedlet bör inte tas av ungdomar under 18 år.

Läkemedlet Tadalista har en välförtjänt popularitet bland män i många länder. Dom är inte mindre effektivt än det grundläggande läkemedlet, men det är betydligt billigare. Det finns alltid tillgängligt i vårt online apotek utan recept.

Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

-->