• Good prices
 • 24/7 Support
 • Safe and smooth
 • Free shipping from $150
 • Discounts
 • 100% Privacy
Sverige Telefon

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma: kr 0

0 gjenstander
kr 0.00

Våra policys

Produkter som används i sexuella syften är privata sådana som man vill hålla för sig själv. När en man eller kvinna beställer läkemedel mot erektil dysfunktion måste han eller hon lämna viss information som kräver tillförlitligt skydd mot obehörig åtkomst. Vårt onlineapotek ägnar särskild uppmärksamhet åt denna aspekt. Vi har antagit en särskild sekretesspolicy som är utformad för att skydda kundernas personuppgifter så mycket som möjligt.

Vissa försiktighetsåtgärder bör vidtas av köparen själv. Först och främst bör du kontrollera webbplatsen och dess kryptering. Observera att enligt det internationella organet NABP tillhör nästan 90 % av de webbplatser som erbjuder receptfria läkemedel illegala internetapotek. Webbplatsens säkerhet garanteras av .pharmacy-domänen i slutet av webbadressen, vilket innebär att den har kontrollerats av NABP. Vårt apotek är ackrediterat och verifierat av myndigheten.

Vår sekretess- och säkerhetspolicy bygger på följande regler:

 1. Tillgång till en licens i det land där du befinner dig.
 2. Följsamhet kring läkemedelslagar och lagar om yrkesutövning.
 3. Strikt iakttagande av lagar om sekretess och personlig integritet.
 4. Anger lätt verifierbara kontaktuppgifter – telefoner och spårbar e-post. Köparen kan alltid göra en kontroll.
 5. Webbadressen är markerad med “apotek”.

Från vårt håll vill vi varnaför att det finns risker med att använda okontrollerade webbplatser, t.ex.:

 1. De köpta läkemedlen kan visa sig vara helt värdelösa och inte behandla åkomman som utlovat.
 2. Läkemedlen kan innehålla ämnen som är skadliga för människokroppen. Särskilt farligt är fentanyl, som kan orsaka andningssvårigheter.
 3. Inköp av läkemedel som inte har godkänts av landets hälsoorgan.
 4. Om dina personuppgifter stjäls och sedan används till din nackdel kan du riskera att få din identitet stulen. Alla typ av bedrägeri är möjlig.
 5. Införandet av ett skadligt virus i din dator.

Vårt onlineapotek använder en betrodd och pålitlig webbplats. Du måste dock se till att du är inloggad. För detta ändamål ska du använda kontaktuppgifterna. Vår medarbetare kommer att bekräfta att det finns en säker anslutning. När du har fått en bekräftelse kan du göra den önskade beställningen.

För vår del garanterar vi fullständig konfidentialitet och sekretess för personlig information. All behandling av dina personuppgifter sker endast med ditt samtycke. Av säkerhetsskäl används alternativet anonymitet. Informationen skyddas av SSL-programvara (Secure Sockets Layer) som krypterar all data. Våra faktureringsservrar är certifierade av relevanta myndigheter.

Vi samlar endast in de uppgifter som är nödvändiga för att leverera dina varor. Du lämnar denna information frivilligt genom att ge ditt samtycke till behandlingen av dem. Informationen kan inte överföras till andra personer eller företag.

Vi tillhandahåller trafikstyrning på plats. I detta fall visas cookies med information om anslutningar och användarens webbläsare. Webbplatsen garanterar säker lagring och användning av dessa filer för att identifiera kunderna under webbkommunikationen. Företaget är ansvarigt för att alla personuppgifter används säkert och enligt lagstiftning.

Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

-->